Tisztelt Látogató!

Köszönjük, hogy honlapunk felkeresésével megtisztelte cégünket.

 

A HUNGAROTECH 2000 Kft. 1993.január 8.-án került cégbírósági bejegyzésre. Az alapító tulajdonosok Jozef Hanzelík (†), Jászi Gábor és Karol Polakovič voltak. Ezúton mondok köszönetet alapító társaimnak, akik nélkül ez a vállalkozás nem jöhetett volna létre és áldozatos munkájuk eredményeként sikerült átjutni a kezdeti nehézségeken. Köszönetet mondok mindazoknak, akik az elmúlt évek során bármilyen módon segítették munkánkat és hozzájárultak ahhoz, hogy a HUNGAROTECH 2000 Kft a jelenlegi eredményeit elérhesse.

 

A HUNGAROTECH 2000 Kft. 1993-ban elsősorban élelmiszeripari csomagológépeket gyártó cégek képviseletére alakult, majd 1997 évtől tevékenységi köre kibővült gyártási tevékenységgel.

 

1997 őszétől a társaság megkezdte a kör alakú karton dobozok gyártását az ömlesztett sajtot gyártó cégek speciális csomagolóanyag igényeinek kielégítésére. Jelenleg több, mint 100 féle grafikával 10 féle geometriai kivitelben gyártunk dobozokat a sajtcsomagoló gépekhez szabványosított átmérővel. Gyártási kapacitásunk az utóbbi években tízszeresére nőtt a kezdeti időszakhoz képest. 2000 évtől ISO minősítéssel rendelkezünk.

 

A társaság dinamikus fejlődésére jellemző az, hogy az utóbbi 20 évben több, mint 3 millió € értékű fejlesztést hajtott végre, ami elsősorban termelő berendezéseket, ingatlanvásárlást és egyéb infrastrukturális területeket érintett.

 

2000 és 2009 évben a társaság tulajdonosi szerkezete átalakult. Jelenleg a társaság három magyar természetes személy tulajdonában van. Családi vállakozásként működik.

 

A jövőbeni terveink között elsősorban a gyártmányaink jó minőségének megőrzése és a vevőink mind jobb kiszolgálása szerepel. Terveink megvalósításának garanciája a HUNGAROTECH 2000 Kft. kitűnő szakemberekből álló gyakorlott dolgozói állománya. Reméljük, hogy Önt is mielőbb a partnereink között üdvözölhetjük!

 

 

 

Jászi Gábor

Ügyvezető igazgató